Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Social Media Marketing

Κατακτήστε τα Social Media με τους ειδικούς της Socialme

Προβάλλουμε την επιχείρησή σας εκεί που βρίσκονται οι υποψήφιοι πελάτες σας. Δίνουμε στην επιχείρησή σας την προβολή που της αξίζει!
 • Τακτική ενημέρωση των Social Media σας
 • Δημιουργία και σχεδίαση επαγγελματικών προφίλ
 • Διαφήμιση και προώθηση μέσω Facebook Ads
 • Προβολή των κοινωνικών δικτύων σας σε στοχευμένο κοινό

Κερδίστε Πελάτες Μέσω Των Social Media

Η παρουσία της επιχείρησής σας, σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είναι επιτακτική.

Σας βοηθάμε να δαμάσετε τη δύναμη των Social Media, με σκοπό την προσέλκυση, και τη διατήρηση, νέων, αλλά και υπαρχόντων, πελατών.

Social Media Marketing Στη SocialMe.gr

 • Πλήρης διαχείριση όλων των Social Media Pages Αναλαμβάνουμε, εξολοκλήρου, τη διαχείριση των σελίδων σας σε Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+, TripAdvisor, ενώ δημιουργούμε τους λογαριασμούς σας σε αυτά, σε περίπτωση απουσίας τους.
 • Προβολή των κοινωνικών δικτύων σας σε στοχευμένο κοινό
  Γνωστοποίηση της ύπαρξης των σελίδων σας στα προαναφερθέντα κοινωνικά δίκτυα, και εφαρμογή στρατηγικών που αποσκοπούν στην αύξηση της απήχησής τους, και την απόκτηση πολυάριθμων, και ενεργών, Followers.
 • Διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας στις μεγαλύτερες πλατφόρμες Social Media
  Προσέλκυση πελατών βάσει απόλυτα εξειδικευμένων παραμέτρων, οι οποίες και επιτρέπουν τη διεύρυνση του πελατολογίου σας, ξεπερνώντας τους οποιουσδήποτε περιορισμούς, οι οποίοι τίθενται από τα συμβατικά μέσα διαφήμισης.
 • Δημιουργία και Ανάρτηση πρωτότυπου και ενδιαφέροντος Content Παροχή υπηρεσιών Copyrighting και Blogging, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση του κοινού σας, αλλά και την πληροφόρησή του, σχετικά με θέματα που άπτονται του χώρου δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας, καθώς και με τα διάφορα νέα της.
 • Αλληλεπίδραση με τους πελάτες & δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης
  Απάντηση στα αιτήματα και τα μηνύματα των πελατών σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, προσφέροντάς σας εξαιρετικού επιπέδου Concierge Services. Μέσω της συνεχούς και επαγγελματικού επιπέδου επικοινωνίας μαζί με τους πελάτες σας, επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη μιας αμφίδρομης, και, προσωπικής, σχέσης, η οποία και συμβάλει στη δημιουργία άριστων εντυπώσεων, αλλά και αυξημένου Customer Loyalty, από πλευράς των πελατών σας.
 • Εδραίωση του Brand Awareness σας Ισχυροποίηση της ταύτισης των παρεχόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών σας, με το Brand της επιχείρησής σας, στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της θέσης της επιχείρησής σας στον συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητά της.

Εμπιστευτείτε Τους Expert Social Media Marketers Της SocialMe.gr

Αποκτήστε ένα μεγάλο αριθμό Followers, και προσφέρετέ τους υψηλό Value, το οποίο και θα οδηγήσει σε αυξημένο Customer Loyalty! Κερδίστε, σήμερα, το στοίχημα της  Social Media, επικοινωνώντας με το Expert Team της SocialMe.gr!

Το αποτελεσματικό Social Media Marketing εγγυάται την απογείωση της επιχείρησής σας

Μπορείτε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό με το Social Media Marketing
Πιστότητα πελατών
Αυξάνουμε τα Likes και τους Followers σας με σκοπό την αύξηση της πιστότητας των πελατών σας.
Βελτίωση στο SEO
Βελτίωση στα αποτελέσματα αναζήτησης (SEO) καθώς η Google δίνει πλέον βαρύτητα στα Social Signals
Κοινωνικό Προφίλ
Αναδεικνύουμε το κοινωνικό προφίλ της επιχείρησής σας το οποίο θα προσελκύσει νέους πελάτες
Αποτελεσματική Διαχείριση
Αναλαμβάνουμε την διαχείριση των Social Media για λογαριασμό σας με φρέσκο, ποιοτικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που ενισχύει την αλληλεπίδραση των χρηστών με την ιστοσελίδα σας

Υπηρεσίες Social Media Marketing

Μοναδικο περιεχομενο
Οι ειδικοί της Socialme πρώτα κατανοούν πλήρως το αντικείμενο της επιχείρησής σας, το κοινό στο οποίο απευθύνονται και έπειτα "γράφουν" για εσάς Posts που γίνονται viral
Κατακτηστε την κορυφη
Δημιουργούμε ένα δημοφιλές Brand Name για την επιχείρησή σας που δέχεται καθημερινά θετικά σχόλια και πολλά Shares !!!