Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Influencer Marketing

Τι Είναι Το Influencer Marketing;

To Influencer Marketing είναι ένας τομέας του Marketing που επικεντρώνεται σε μια μερίδα της αγοράς-στόχου, που αποτελείται από άτομα (Influencers) που ασκούν έντονη επιρροή στους πιθανούς αγοραστές του ενδιαφέροντος κάθε επιχείρησης.

Σκοπός του Influencer Marketing είναι η σύνδεση του Brand σας με κορυφαίους Influencers στον τομέα σας, οι οποίοι και θα προωθήσουν το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας στο κοινό τους, επιτυγχάνοντας την έξυπνη, και άμεση, σύνδεση με το κοινό σας, σε προσωπικό επίπεδο, μέσω του Influencer.

Παραδείγματα Influencer Marketing Campaigns

Εταιρείες-κολοσσοί έχουν στραφεί στο Influencer Marketing, αξιοποιώντας Influencers, με μεγάλη, ή και μικρή επιρροή, για την προβολή των προϊόντων τους στο δυναμικό, και, κατά βάση, νεανικό κοινό, που χρησιμοποιεί τα Social Media.

Sprite

Η εταιρεία αναψυκτικών, συνεργάστηκε με τον αστέρα του NBA, LeBron James, και τον Rapper Lil Yachty, για τη δημιουργία ενός Viral Video, το οποίο και αναπαράχθηκε με επιτυχία, σε όλες τις πλατφόρμες Social Media.

Ακολουθώντας μια σχετικά συντηρητική προσέγγιση, η Sprite, κατάφερε να συνδυάσει αποτελεσματικά τη δύναμη αυτών των Influencers, και να αυξήσει το Brand Awareness της, στο δυναμικό κοινό.

Adidas

Η Adidas, σύναψε συνεργασία με την τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία κατέχει και τα πρωτεία, ως προς τον αριθμό Followers, στο Instagram, για τη δημιουργία μιας καμπάνιας σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, η Adidas παρότρυνε τους Followers της, στο Instagram, να χρησιμοποιήσουν το Hashtag της καμπάνιας, σε δικές τους φωτογραφίες, με σκοπό το να συμμετάσχουν σε μια κλήρωση, με δώρο ένα από τα Outfits που παρουσιάζονται στην καμπάνια της.

Αποτέλεσμα της καμπάνιας, ήταν η ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, της εταιρείας, στην αγορά, και, χαρακτηριστικά, κατά χρονικό διάστημα της καμπάνιας, η τιμή των μετοχών του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της, της Nike, σημείωσε αισθητή μείωση.

Gap

Ένας από τους μεγαλύτερους Fashion Retailers παγκοσμίως, η Gap, συνεργάστηκε με 6 δημοφιλής Fashion Bloggers, για την προώθηση της ανοιξιάτικης κολεξιόν της, για το 2017.

Οι Bloggers αυτοί, έλαβαν διάφορα κομμάτια, από την κολεξιόν, και ανέδειξαν το, πόσο εύκολα, αλλά και μοδάτα, μπορούν να συνδυαστούν, με τα διάφορα κομμάτια, της καθημερινής τους γκαρνταρόμπας.

Η καμπάνια αυτή, συνετέλεσε στην αποτελεσματική προώθηση, της εποχικής κολεξιόν της εταιρείας, μέσω των Social Media, αλλά και στην αύξηση των Followers της, σ ’αυτά, μέσω της ανακατεύθυνσης, στα Social Media Accounts της Gap, του εδραιωμένου κοινού των Influencers.

Εδραιώστε Το Brand Σας Μέσω Στρατηγικών Συνεργασιών

Δρούμε σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους σημαντικότερους Influencers στον τομέα σας, σχεδιάζοντας, και συντονίζοντας ένα άριστο πλάνο Influencer Marketing, το οποίο και εκτινάσσει τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας, σε απόλυτα στοχευμένη μερίδα των χρηστών των Social Media!

Influencer Marketing Στη SocialMe.gr

 • Μεγέθυνση της απήχησης του Brand σαςCampaigns
  Εκμετάλλευση του εδραιωμένου κοινού του εκάστοτε συνεργαζόμενου Influencer για την άμεση και αποτελεσματική προβολή του Brand σας στους Followers του, και επίτευξη πρακτικά στιγμιαίας διεύρυνσης του Brand Awareness σας.
 • Απόκτηση δυναμικών Brand Ambassadors στα Social Media
  Σύναψη συνεργασίας με Influencers που θα δρουν μακροπρόθεσμα ως Ambassadors (Πρέσβεις) του Brand σας, οι οποίοι και θα αντανακλούν, επιπλέον, το ήθος, τις αξίες, αλλά και τη φιλοσοφία του.
 • Ανάδειξη προϊόντων και υπηρεσιών μέσω πανίσχυρου, First-Person Narrative
  Αποκλειστική προβολή των Features and Benefits κάθε παρουσιαζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω ειλικρινούς, αυθόρμητου, και πλήρως Relatable First-Person Narrative, που δημιουργεί δεσμούς συσχέτισης του κοινού τόσο με αυτό, αλλά και τον Influencer-Brand Ambassador σας.
 • Επέκταση σχέσης με Influencers και Offline
  Δυνατότητα διενέργειας Offline προωθητικών ενεργειών, με συμμετοχή των συνεργαζόμενων Influencers, για Real-Life Engagement με τους πελάτες σας, αλλά και την επίτευξη, μεταξύ άλλων, In-Store Sales και Traffic.

Εμπιστευτείτε Τους Influencer Marketing Experts Της SocialMe.gr

Απαρτιζόμενη από μια ομάδα Experts, που είναι οι ίδιοι Influencers στον τομέα τους, οι Influencer Marketing Experts της SocialMe.gr, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ισχυρές, και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, σχέσεις, με Influencer Marketers, για την ισχυροποίηση του Brand σας, στο Niche σας!