Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Franchise

Διευρύνετε Το Δίκτυο Franchise Σας Μέσω Της Απαράμιλλης Ισχύος Του Internet Marketing

Αδράξτε της ευκαιρίας να επεκτείνετε τον επιχειρηματικό κύκλο δραστηριοτήτων σας μέσω της δημιουργίας και επιτυχημένης προώθησης ενός πλάνου Franchise για την επιχείρησή σας. Μάθετε πώς η SocialMe.gr μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε ένας πετυχημένος Franchisor, με δεκάδες επιχειρήσεις στο δίκτυό σας!

 Τι είναι το Franchise Marketing;

Το Franchise Marketing αναφέρεται στο σύνολο εκείνων των κινήσεων που απαιτούνται ώστε να εξασφαλιστεί ένας ικανοποιητικός και σταθερός αριθμός πωλήσεων Franchise, με στόχο τόσο την μεσοπρόθεσμη, όσο και μακροπρόθεσμη απόκτηση και διατήρηση Franchisees στο δίκτυό σας.

Οι Expert Franchise Marketers Της SocialMe.gr Σας Εγγυώνται

Επαγγελματική διαχείριση και σχεδίαση ενός εξαιρετικού Business Plan που οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, στην προσέλκυση μεγάλου αριθμού Leads, και μετατροπής τους σε ενεργούς Franchisees. Σε αντίθεση με ερασιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο Franchise Marketing, η SocialMe.gr, έχει επιφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, σε πελάτες της, οι οποίοι έχουν καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να επεκτείνουν σημαντικά το δίκτυο Franchise τους!

Franchise Marketing Στη SocialMe.gr

  • Διεξαγωγή Market Research
    Πραγματοποιούμε εκτενή έρευνα του ανταγωνισμού σας, για να προσδιορίσουμε όλα τα τρωτά σημεία των ανταγωνιστών σας, και, παράλληλα, να αναδείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία, που κάνουν τον Franchise σας, να ξεχωρίζει!
  • Ανάπτυξη Στρατηγικής
    Σε δεύτερο χρόνο, και αξιολογώντας τα δεδομένα που προέκυψαν από το Market Research, καταστρώνουμε ένα ενδελεχές στρατηγικό πλάνο, το οποίο ακολουθούμε πιστά, για την επιτυχημένη πορεία του Franchise σας – από τα πρώτα βήματα της προώθησής του, μέχρι και το After-Sales Support!
  • Δημιουργία Ιστοσελίδας
    Κατασκευάζουμε ένα εξειδικευμένο Web Page για το Franchise σας, όπου οι επισκέπτες λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για τη δομή, αλλά και τα πλεονεκτήματα απόκτησης του Franchise σας.

Ξεκινήστε Τώρα Το Αποδοτικότερο Marketing Για Το Franchise Σας!

Ελάτε σε επαφή με τους Franchise Marketers και Business Consultants της SocialMe.gr, και μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε το Franchise σας, την επόμενη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων, στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο!