Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Andromachi Dimitriadou

Άρχισα να μιλάω, ακατάπαυστα, από 9 μηνών – και, έκτοτε, η ταχύτητά μου, έχει παραμείνει αμείωτη!

Αγαπώ τη λογοτεχνία, καταβροχθίζω βιβλία, και διαβάζω, αδιάκοπα, νέα, και ειδήσεις. Η δύναμη των λέξεων, με μαγεύει – το ίδιο και η πολυμορφικότητα της επικοινωνίας.

Σπούδασα θετικές επιστήμες, ικανοποιώντας την ανάγκη μου για την εξερεύνηση του φυσικού κόσμου, αλλά, τελικά, με κέρδισε το Copywriting.

Έκτοτε, έχω αφιερώσει τις δημιουργικές μου δυνάμεις, στο να βοηθώ επιχειρήσεις, να προβάλλουν τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες τους, με τον πιο άμεσο, αλλά και αποτελεσματικό, τρόπο.

Για εμένα, η SocialMe.gr, είναι ένα λίκνο δημιουργικότητας, και καινοτομίας, όπου η ροή ανταλλαγής ιδεών, είναι αδιάλειπτη. Μέσω της συντονισμένης μας συνεργασίας, αποκτώ ολοένα και περισσότερες νέες δεξιότητες, ενώ, επιπλέον, παραμένω στην αιχμή των εξελίξεων, σχετικά με το Internet Marketing.

Όντας μέλος αυτής της φρέσκιας, και μοναδικής, ομάδας, συνεισφέρω, με τον τρόπο μου, στην επίτευξη του αρτιότερου αισθητικού αποτελέσματος της δουλειάς μας, το οποίο διαμορφώνει το Brand Identity των πελατών μας, και εδραιώνει την παρουσία τους, αλλά και τον ηγετικό τους ρόλο, στον τομέα τους.

Όταν δεν δουλεύω, θα με βρεις, σε κάποια γωνιά του σπιτιού, να διαβάζω στο Kindle, ή να βγάζω βόλτα τον Οδυσσέα, τον αξιαγάπητο, και ιδιαίτερα πεισματάρη, σκύλο μου. Επίσης, μου αρέσει να ταξιδεύω, να ρεμβάζω, και να χάνομαι στα μουσεία, και τα σοκάκια, των πόλεων που επισκέπτομαι.

Τα ομορφότερα, όμως, ταξίδια, τα κάνω στη φαντασία, και μπροστά στις λευκές σελίδες, τις οποίες και γεμίζω με ιδέες, υπό τη μορφή κειμένων, τα οποία αντανακλούν, το συνονθύλευμα εικόνων, λέξεων, και χρωμάτων, που κατοικούν στο μυαλό μου.